Paasbrunch

Onbeperkt genieten van een heerlijke driegangen brunch.
Paasknutselen, eieren verven en eieren zoeken voor de kinderen!

1ste (VOL) en 2de Paasdag, 21 en 22 april, aanvang 11.30 uur

Goed gevulde kippensoep en licht gebonden tomatensoep, geserveerd met stokbrood, kruidenboter en tapenade

***

Diverse luxe warme broodsoorten, paasbrood en eierbrood

Plateau met binnen- en buitenlandse kaassoorten

Luxe vleessoorten en zoet beleg

Ambachtelijke salades, o.a. kipkerrie-, rundvlees- en zalmsalade

Gepocheerde zalm, gegarneerd met gerookte vissoorten

Gehaktballetjes in satésaus, rundvleeskroketten en beenham

Quiche Lorraine en kippenvleugeltjes

Pasteibakjes met gevogelteragoût

Vispotje met diverse soorten vis in Provençaalse saus

Vegetarische pasta

Bacon & eggs, roerei, boerenomelet en gekookte eieren

Onbeperkt koffie, thee, zuivel en diverse vruchtensappen

***

Feestelijk Paas Dessert Buffet:

IJs, bavarois, warme kersen, een soezentoren, vers fruit, muffins

panna cotta, crème brûlée, chocoladefontein, diverse sauzen en slagroom


Speciaal smulbuffet voor de kinderen!
Volw. € 24,50   Kinderen 4 – 12 jaar: € 9,50   Kinderen 0 – 3 jaar gratis

PAASMENU

Beide dagen serveren wij een heerlijk 3-gangen Paasmenu met keuze in het hoofdgerecht voor € 24,50. Natuurlijk kunt u ook gewoon a la carte dineren.

Eerste Paasdag
Salade met asperge, beenham, cashewnootjes en gemberdressing
***
Lamsfilet met rode portjus 
of
Doradefilet met saffraansaus
***
Advocaatbavarois met oreonroomijs

Tweede Paasdag
Salade met gerookte kip, komkommer, honingtomaatjes en sinaasappeldressing
***
Varkenshaasroulleaux met tijmsaus
of
Zeebaarsfilet met citroen-dillesaus
***
Gemarineerde ananas met duindoornijs

Reserveer hier.

Related Posts