Kerst 2020

De Kerstdagen gaan er dit jaar net even wat anders uitzien, daarom verzorgen wij op 24, 25 en 26 december graag een heerlijk Kerst Proeverij Menu en Kerstsalades voor thuis.

Kerst Proeverij Afhaal Menu € 29,50 p.p.

Dit 2-gangen menu bestaat uit diverse kleine gerechtjes:

*Maishoen gevuld met paddenstoelen en diverse kruiden
*Hazenstoof met pruimen en amaretto
*Rode mulfilet met saffraansaus

Met diverse gemengde groenten, een boonrolletje, stoofpeertjes, rauwwkostsalade en appelcompote. Keuze uit frites of aardappelkroketjes.

***

*Kastanjebavarois
*Crème brûlée met tonkabonen
*Brownie
*Frambozenkletskop

Voor de kinderen hebben wij een 2-gangen Kinder Kerst Menu: een sterschnitzel met groenten, frites en appelmoes en als toetje een Sneeuwmannetje (soesjes, een marsmallow en een aardbei). Natuurlijk met een leuke verrassing. Prijs € 9,50.

Kerstsalades, luxe salades ruim opgemaakt met heerlijke garnituren:

*Rundvleessalade, gegarneerd met diverse vlees- en patésoorten en frisse rauwkost met stokbrood en kruidenboter       € 10,00 p.p.
*Vissalade, gegarneerd met Noorse zalmfilet, gerookte makreel, forel en frisse rauwkost met stokbrood en kruidenboter  € 12,50 p.p.

Bestellen
U kunt het bovenstaande bestellen tot en met zondag 20 december. Graag bellen: 0529 – 431818

Afhalen
Het Kerst Proeverij Menu kunt u op een tijdstip naar keuze tussen 16.00 en 19.00 uur afhalen. U krijgt het warm mee en hoeft er niets meer aan te doen.
De salades kunt u afhalen vanaf 13.00 uur.

Bezorgen
Bent u niet in de gelegenheid om het bestelde te komen ophalen? Wij komen het graag bij u bezorgen en berekenen hiervoor € 5,00 per adres.

Related Posts