Culinaire Wandeling Dalfsen (i.v.m. corona op dit moment helaas niet te bespreken)

Houdt u van wandelen en een lekker hapje tussendoor? Dan is de culinaire wandelroute iets voor u! Gezellig met je partner, vrienden, familie of met je collega’s.

Tijdens de culinaire wandeling start u bij het restaurant naar keuze met een welkomstdrankje en een amuse. Vervolgens wandelt u een mooie route van restaurant naar restaurant waarbij u bij elk restaurant culinair verrast gaat worden.
Er is keuze uit een lange (13 km) en een korte (8 km) wandelroute. De route van 8 km kan ook op de fiets worden afgelegd.

De kosten zijn €34,00 p.p. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse en 4 proeverijen. De wandeling is al mogelijk vanaf 2 personen. Het restaurant waar gereserveerd wordt is ook automatisch het startpunt.

Brasserie ’t Hof is één van de restaurants die deelneemt aan de Culinaire Wandeling Dalfsen. De andere restaurants zijn Nikki’s, Brasserie De Zeven Deugden, Grandcafé het Oude Station en De Barones. Bij aanvang ontvangt u dan een welkomstdrankje en een amuse. U ontvangt de routebeschrijving en de verdere uitleg. Na de start volgen nog 3 stops met heerlijke gerechtjes.
U eindigt weer in het restaurant waar u ook begonnen bent.

Reserveren? Bel 0529 431818.

Related Posts