Paasbrunch 2018

Zondag 1 april en maandag 2 april, aanvang 11.30 uur



Onbeperkt genieten van een heerlijke driegangen brunch.
Paasknutselen en eieren verven voor de kinderen!

 

Goed gevulde kippensoep en licht gebonden tomatensoep, geserveerd met stokbrood, kruidenboter en tapenade

***

Diverse luxe warme broodsoorten, paasbrood en eierbrood

Plateau met binnen- en buitenlandse kaassoorten

Luxe vleessoorten en zoet beleg

Ambachtelijke salades, o.a. kipkerrie-, rundvlees- en zalmsalade

Gepocheerde zalm, gegarneerd met gerookte vissoorten

Gehaktballetjes in satésaus, rundvleeskroketten en beenham

Quiche Lorraine en kippenvleugeltjes

Pasteibakjes met gevogelteragoût

Vispotje met diverse soorten vis in Provençaalse saus

Vegetarische lasagne

Bacon & eggs, roerei, boerenomelet en gekookte eieren

Onbeperkt koffie, thee, zuivel en diverse vruchtensappen

***

Feestelijk Paas Dessert Buffet:
IJs, bavarois, warme kersen, een soezentoren, vers fruit, muffins panna cotta, crème brûlée, chocoladefontein, diverse sauzen en slagroom

Speciaal smulbuffet voor de kinderen!

Volw. € 23,50   Kinderen 4 – 12 jaar: € 9,50   Kinderen 0 – 3 jaar gratis