Menukaart Zomer 2018

Voorgerechten

Rundercarpaccio                                                                                                              € 8,95
Dungesneden diamanthaas ingerold met huisgemaakte pesto,
met oude kaas en kruidenolie

Salade gerookte kip                                                                                                         € 8,95
Frisse salade met gerookte kip, appel, rode ui en kerriemayonaise

Zalmbonbon                                                                                                                      € 8,95
Bonbon van gerookte zalm, gevuld met een mousse van gerookte forel,
op een salade met dillemayonaise

Salade caprese*                                                                                                                € 7,95
Dun gesneden mozzarella met pomodori tomaat, pijnboompitten,
basilicum en olijfolie

Broodplankje*                                                                                                                  € 6,95
Diverse broodsoorten met kruidenboter, pesto en aioli

Champignons*                                                                                                                   € 6,95
Champignons in kruidensaus, geserveerd met toast

Steurgarnalen                                                                                                                   € 8,95
Pannetje ongepelde steurgarnalen, gegaard in paprika-knoflookolie

Lamszwezerik                                                                                                                   € 8,95
Krokant gebakken lamszwezerik met een kleine salade en rode portjus

Tomatensoep*                                                                                                                  € 5,50
Huisgemaakte tomatensoep met balletjes en bosuitjes

Mosterdsoep*                                                                                                                  € 5,50
Romige mosterdsoep met uitgebakken spek en dungesneden prei

Lente-uisoep*                                                                                                                   € 5,50
Lichtgebonden soep van lente-ui, met parelhoenquenelles

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en kruidenboter

Voorgerechten met een * zijn vegetarisch of kunnen vegetarisch bereid worden

Hoofdgerechten

Schnitzel ‘Hof van Dalfsen’                                                                                            € 16,95
Krokant gebakken varkensschnitzel met champignons, ui, paprika en spek

Kalfsentrecote                                                                                                                   € 19,95
Gegrilde kalfsentrecote met lavendeljus

Stoofribbetjes*                                                                                                                 € 18,95
Huisgemarineerde stoofribbetjes met een timbaaltje nasi

Chateau briand*                                                                                                              € 19,95
Gebakken diamanthaas, getrancheerd en overgoten met Stroganoffsaus

Maishoen                                                                                                                           € 18,95
Gebakken maishoen, gevuld met tapenade van zongedroogde tomaat,
omwikkeld met gerookt Sallands buikspek, geserveerd met een saus van kervel

Lamskoteletjes*                                                                                                                € 19,95
Gegrilde lamskoteletjes met muntsaus

Zalm*                                                                                                                                    € 17,95
Zalmfilet op cederhout met saffraansaus

Dorade                                                                                                                                € 19,95
Hele dorade met knoflook, limoen, olijfolie en dadels

Vispotje*                                                                                                                             € 16,95
Pannetje met diverse soorten vis en verse groenten overgoten met een saus
van huisgemaakte pesto

Vegetarische proeverij (vegetarisch)                                                                                 € 17,95
Gegrilde halloumi (Cypriotische geitenkaas), quiche van courgette en brie,
risotto van venkel en rucola
(Deze gerechten zijn eventueel ook afzonderlijk te bestellen)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en aardappelgarnituur
Hoofdgerechten met een * zijn ook als kleine portie verkrijgbaar (€ 2,50 korting).
 

Nagerechten

Citrusproeverij                                                                                                                  € 5,95
Bavarois van limoen, mandarijnparfait en panna cotta van sinaasappel

Chocoladefondant                                                                                                            € 6,95
Fondant van witte chocolade, bananensorbet van de ijsboerderij en slagroom

Luikse wafel                                                                                                                        € 5,95
Wafel met warme kersen en een bol vanille ijs

Sorbet                                                                                                                               € 7,95
Drie soorten sorbetijs met vers fruit en aardbeiensaus

Klein ijssie                                                                                                                          € 3,50
Bolletje mangosorbetijs met frambozensaus en slagroom

Koffie Hof van Dalfsen                                                                               € 6,95
Kopje koffie met diverse lekkernijen en een klein likeurtje

 

Neem contact met ons op





Voor- en achternaam

E-mailadres

Onderwerp

Bericht