Groepsuitjes

De Pubquiz

De Pubquiz is een spel waarbij de teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, muziek, films, geschiedenis etc. Geluidsfragmenten, foto’s en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Welk team wint de PubQuiz Prijs?

Minimum deelname: 15 personen Maximum deelname: 35 personen

Prijs activiteit:  € 75,00
Te reserveren in combinaite met een drankarrangement en/of een etentje.

U kunt deze activiteit bijvoorbeeld combineren met een hapjesbuffet bij de borrel (als uw gasten thuis al gegeten hebben) of met een koud en warm buffetje:

All-in Pubquiz & Hapjes Arrangement € 29,50 p.p.
Entertainment, ontvangst met koffie of thee en krentenwegge, onbeperkt drinken (m.u.v. buitenlands gedestilleerd), nootjes op tafel, tussen de quizrondes door (5x) rondgang met koud of warm bittergarnituur en afsluiten met puntzak frites.

All-in Pubquiz & Buffet Arrangement € 42,50 p.p.
Entertainment, ontvangst met koffie of thee en krentenwegge, onbeperkt drinken (m.u.v. buitenlands gedestilleerd), nootjes op tafel, een koud / warm buffet (buffet 1) en afsluiten met een ijsbuffetje.


Themafeesten

In samenwerking met een aantal specialisten op het gebied van evenementen, bieden wij ook een aantal andere leuke themafeesten.

Hollandse nootjes

Minimum deelname: 15 personen
Duur: maximaal 4 uur

Een  Hollands Avondje vol gezelligheid en hilariteit. Hoewel het competitie-element natuurlijk meespeelt, staat gezelligheid voorop!  De Quiz Jockey begeleidt u door deze vrolijke avond met Muziek & Quiz.
Veel muziek van Hollandse bodem, uit de 80’s tot en met heden. Een kleine greep uit de muziekquizzen:
Muziekbingo: een sfeervolle variant op het wereldbekende bingospel, Kom er maar op: herken de stem van een bekende Nederlander en In Holland staat een huis: link de muziekfragmenten aan plekken in en om het huis!
Tussen de spelletjes door zorgt de Quiz Jockey voor gezellige muziek.
Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid dat de Quiz Jockey zich aansluitend omturnt tot Feest DJ.

Prijs:  € 375,00 voor groepen tot 50 personen. Bij meer dan 50 personen komt daar € 5,00 p.p. bij. Alleen in combinatie met een drankarrangement en/of hapjesbuffet.

Tip: combineer dit thema met een Hollands stamppottenbuffet of een Hollands hapjesbuffet.

Music game nights

Minimum deelname: 15 personen
Duur: maximaal 4 uur

Geniet van deze sfeervolle muzikale avond! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar de meeste punten proberen te scoren bij de muziekspelen: Musicategories: een leuk ‘feel good’ muziekspel waarbij muziekfragmenten gelinkt dienen te worden aan bepaalde categorieën, MuziekBingo: een sfeervolle muziekvariant op het wereldbekende bingospel, Per Seconde Wijsjes: quiz waarbij geluidsfragmenten aan de juiste antwoorden gekoppeld dienen te worden.
Tussen de spelen door zorgt de Quiz Jockey voor muziek. Het is mogelijk dat aansluitend nog lekker wordt doorgedraaid als de Quiz Jockey zich omturnt tot Feest DJ.

Prijs: € 375,00 voor groepen tot 50 personen. Bij meer dan 50 personen komt daar € 5,00 p.p. bij. Alleen in combinatie met een drankarrangement en/of hapjesbuffet.

Tip: combineer dit thema met een driegangen menu  of buffet (vanaf € 19,00 p.p.).

Wie is de mol diner spel

Minimum deelname: 15 personen
Duur: 2,5 uur

Een spannend spel met als doel de Mol te ontmaskeren. Welk team verzameld de meeste munten? Om de zak met munten te vullen moeten verschillende opdrachten gedaan worden. Maar iemand (de Mol) saboteert de boel.
Aan jou de taak hem te ontmaskeren.
De opdrachten zijn stuk voor stuk uitdagend. Kraak de code van de kluis en daag de andere teams uit. Gaandeweg stijgt de spanning, niemand is meer te vertrouwen…
De opdrachten worden afgewisseld met een 3-gangen diner of buffet.

All in Prijs: Vanaf € 43,50 p.p. inclusief 3-gangen diner- of buffet

Het Thema Wie is de Mol is ook als outdoor activiteit te boeken.
Prijs activiteit: € 24,50 p.p. Alleen in combinatie met een drankarrangement en/of hapjes buffet.

Neem contact met ons op

Voor- en achternaam

E-mailadres

Onderwerp

Bericht